اهمیت انتخاب هاست مناسب برای رشد کسب‌و‌کار آنلاین

انتخاب مناسب‌ترین هاست

هر وب‌سایتی برای آنلاین شدن به هاست نیاز دارد، بنابراین یافتن مناسب‌ترین وب‌هاست برای بهینه‌سازی عملکرد بسیار مهم است.

با بیش از 260 ارائه دهنده‌ی وب‌هاست در سراسر جهان، انتخاب چالش برانگیز است زیرا هر وب‌هاست محصولات، تنوع قیمت، پشتیبانی و ویژگی های متفاوتی را ارائه می دهد.

برای کمک به انتخاب شما، ما پنج مرحله ساده برای یافتن ارائه دهنده‌ی‌ هاست مناسب برای سایت‌تان را توضیح خواهیم داد. این آموزش همچنین برخی از بهترین شیوه‌ها و عناصری را که باید در هنگام جستجوی یک میزبان وب مناسب در نظر بگیرید، به اشتراک می‌گذارد.

لیست مطالب

در پایان این مقاله، می‌توانید وب‌هاست مناسبی را انتخاب کنید که می‌تواند به موفقیت سایت شما کمک کند.

چگونه یک ارائه دهنده‌ی وب‌هاست برای وب‌سایت خود انتخاب کنید

برای شروع، در اینجا یک مرور کلی از پنج مرحله برای کمک به انتخاب بهترین ارائه دهنده‌ی وب‌هاست برای سایت شما آورده شده است:

  1. نیازهای وب سایت خود را درک کنید. نوع وب سایت و هدف را تعیین کنید. به عنوان مثال، یک وبلاگ به ویژگی‌های متفاوتی نسبت به فروشگاه آنلاین نیاز دارد.
  2. ارائه دهندگان هاست را تحقیق و مقایسه کنید. به ارائه دهندگان هاست مختلف موجود در بازار نگاه کنید و خدمات اصلی آنها را برای یافتن مناسب‌ترین گزینه مقایسه کنید.
  3. ویژگی‌های کلیدی را بررسی کنید. درباره ویژگی‌هایی که شرکت وب‌هاست ارائه می‌دهد، به ویژه برای امنیت و عملکرد تحقیق کنید.
  4. به دنبال پشتیبانی اختصاصی باشید. وب‌هاستی را انتخاب کنید که 24/7 پشتیبانی می‌کند تا مطمئن شوید که در صورت بروز هرگونه مشکلی می‌توانید فوراً کمک دریافت کنید.
  5. طرح مناسب خود را پیدا کنید. بررسی کنیک که از میان پکیج‌هایی که شرکت ارائه دهنده‌ی وب‌هاست کدامیک مناسب شماست. منابع خود را حتما در نظر بگیرید.

 

اکنون، اجازه دهید هر یک از این مراحل را با جزئیات بیشتری بررسی کنیم.

۱.نیازهای وب سایت خود را درک کنید

قبل از اینکه به دنبال وب‌هاست مناسب باشید، نیازهای وب سایت خود را بشناسید.

برخی از عوامل کلیدی که باید در نظر گرفته شوند عبارتند از:

محدوده پروژه

 در مورد هدف سایت خود تصمیم بگیرید که آیا این یک نمونه کار شخصی است یا یک صفحه لندینگ کسب و کار. به عنوان مثال، یک توسعه دهنده‌ی وب آزاد که مشاغل کوچک را مدیریت می‌کند، برای ایجاد چندین سایت به منابع میزبانی بیشتری نیاز دارد.

ترافیک

ترافیک بالقوه‌ی وب سایت را برای یافتن وب‌هاستی که می‌تواند منابع کافی را فراهم کند، تخمین بزنید.

پلتفرم

انتخاب کنید که می‌خواهید وب‌سایت خود را با سرویس میزبانی یا میزبانی‌شده بسازید. وب‌هاستی پیداکنید که از پلتفرم مورد نظر شما پشتیبانی کند.

امکانات

پهنای باند کلی و فضای ذخیره سازی لازم برای اجرای وب سایت خود را بررسی کنید. به میزان توانایی وب‌هاست در مقیاس پذیری توجه کنید، در این صورت وب‌سایت شما فضای بیشتری برای توسعه خواهد داشت.

امنیت

سطح امنیتی که برای وب سایت خود نیاز دارید را در نظر بگیرید. به عنوان مثال، فروشگاه‌های آنلاین به سرورهای امن برای محافظت از اطلاعات کارت اعتباری مشتریان نیاز دارند.

بودجه

برای خدمات هاست بودجه تعیین کنید. هزینه‌ی برخی از وب‌هاست‌ها بیشتر از سایرین است، بنابراین ایجاد بودجه می‌تواند به سازماندهی هزینه های طولانی مدت شما کمک کند.

 

درک این عوامل به شما کمک می‌کند در مراحل بعدی تصمیمات بهتری بگیرید. به خاطر داشته باشید قبل از هر اقدامی شناخت نیاز‌های وب‌سایت‌تان بسیار حیاتی است.

۲.تحقیق و مقایسه‌ی ارائه دهندگان هاست مختلف

هنگام مقایسه‌ی ارائه دهندگان هاست مختلف، مطمئن شوید که صلاحیت آنها را بررسی کنید. تحقیقات عمیق برای جلوگیری از کلاهبرداری ضروری است، زیرا همه ارائه دهندگان هاست خدمات قابل اعتماد ارائه نمی‌دهند.

برخی از راه‌های تعیین صلاحیت ارائه‌دهندگان هاست عبارتند از:

نظرات کاربران را مرور کنید 

برای بررسی وب‌هاست‌های بین‌المللی، بررسی نظرات در پلتفرم های قابل اعتمادی مثل، HostAdvice و Trustpilot می‌تواند مفید باشد.

به دنبال ضمانت بازگشت پول یا گزینه های آزمایشی رایگان باشید.

این گزینه به شما امکان می‌دهد خدمات وب‌هاست را بدون ریسک امتحان کنید.

پشتیبانی تلفنی از مشتریان

بررسی کنید که بخش پشتیبانی مشتری آنها پاسخگو باشد. در اینصورت می تواند مشکلات کاربران را به سرعت برطرف کند.

 

یکی از راه‌های یافتن یک ارائه‌دهنده وب‌هاست قابل اعتماد، استفاده از ابزار آنلاینی مانند Amazing Algorithms است. به سادگی دامنه وب سایتی را که دوست دارید کپی و جایگذاری کنید و این ابزار ارائه دهنده میزبانی آن را نشان می‌دهد.

کارشناسان وب‌وی‌دو به شما توصیه می‌کنند که سه وب‌هاست اصلی را برای مقایسه فهرست کنید. عمل محدود کردن انتخاب‌ها و تجزیه و تحلیل مزایا و معایب هرکدام مسیر را آسان تر می‌کند.

۳.فناوری و ویژگی‌های وب‌هاست را بررسی کنید

هنگامی که لیستی ازوب‌هاست‌ها را انتخاب کردید، فناوری و ویژگی‌های آنها را مقایسه کنید. هر ارائه دهنده‌ی‌هاست رویکرد خاص خود را برای افزایش عملکرد وب سایت شما دارد.

قبل از تصمیم گیری در مورد میزبان وب، عوامل زیر را در نظر بگیرید:

دیتا سنتر

یک وب‌هاست با چندین مکان سرور در سراسر جهان انتخاب کنید و بررسی کنید که آیا یک دیتا سنتر در نزدیکی شما دارد که از latency یا تاخیر پایین وب‌سایت اطمینان حاصل کنید.

انتقال سایت به هاست جدید

انتقال هاست از امکانات ویژه‌ی هر وب‌هاستی می‌تواند باشد که معمولا به‌صورت رایگان و یکپارچه ارائه می‌شود.

نام دامنه

عنصر ضروری یک وب سایت نام دامنه آن است. بررسی کنید که آیا وب‌هاست شما ثبت نام دامنه را با میزبانی خود ارائه می‌دهد تا فرآیند ساخت وب سایت را ساده کرده و دامنه مناسب را برای وب سایت خود انتخاب کنید.

ایمیل

داشتن یک ایمیل سفارشی یک ویژگی اضافی عالی برای وب سایت‌های تجاری و فروشگاه‌های آنلاین است زیرا به افزایش اعتبار کمک می‌کند.

۴.به دنبال پشتیبانی اختصاصی باشید

داشتن یک تیم پشتیبانی قابل اعتماد که آماده کمک 24 ساعته است، برای رفع سریع هرگونه مشکل مرتبط با وب‌سایت حیاتی است. قبل از انتخاب میزبان وب، اطمینان حاصل کنید که شرکت گزینه‌های پشتیبانی متعددی را ارائه می‌دهد.

اگرچه انواع مختلفی از خدمات پشتیبانی وجود دارد، در اینجا اصلی‌ترین مواردی که باید در یک میزبان وب جستجو کنید وجود دارد:

چت آنلاین

 این رویکرد محبوب پشتیبانی مشتری برای دریافت پاسخ سریع عالی است. اکثر وب‌هاست‌ها نیز متن‌های مکالمه را برای پیگیری موضوع و پیشرفت ارائه می‌دهند.

ایمیل

این روش برای مسائل یا سوالات غیرفوری عالی است. بخش خدمات مشتری می‌تواند مشکل را بدون نیاز به پاسخ فوری برطرف کند.

تماس تلفنی

اگر ترجیح می‌دهید مسائل را به صورت شفاهی توضیح دهید، به دنبال یک سرویس وب‌هاست باشید که پشتیبانی تلفنی را ارائه می‌دهد. توجه داشته باشید که اکثر ارائه دهندگان این خدمات را فقط به عنوان یک سرویس اختصاصی ارائه می‌دهند.

پایگاه دانش

به غیر از صحبت مستقیم با یک کارشناس خدمات مشتری، بررسی کنید که آیا وب‌هاست پایگاه دانشی دارد که به سوالات متداول پاسخ دهد یا خیر. این منبع می‌تواند به ویژه برای مبتدیان در توسعه‌ی وب سایت مفید باشد.

منابع آموزشی یا وبلاگ

یکی دیگر از ویژگی‌های یک وب‌هاست قابل اعتماد، ارائه‌ی آموزش‌های مرتبط با صنعت و پست‌های وبلاگ است. این برای افرادی که دوست دارند مسائل را مستقل یاد بگیرند و حل کنند عالی است.

اگر در مورد کیفیت پشتیبانی وب‌هاست مطمئن نیستید، به دنبال کامنت‌های مشتریان در مورد خدمات آنها باشید.

۵.خدمات مناسب خودتان را انتخاب کنید 

اکثر وب‌هاست‌ها خدمات میزبانی مختلفی را ارائه می‌دهند، بنابراین قبل از انتخاب طرح میزبانی مناسب برای وب سایت خود، حتما تحقیق خود را انجام دهید.

قیمت، فضای ذخیره سازی، پهنای باند و ویژگی‌ها را در نظر بگیرید. علاوه بر این، بررسی کنید که آیا میزبانی خودمدیریت یا مدیریت‌شده را ارائه می‌دهند.

همچنین انواع مختلفی از خدمات هاست موجود است که هر کدام مزایا و معایب خاص خود را دارند. برای کمک به تشخیص اینکه کدام گزینه برای وب سایت شما مناسب‌تر است، اجازه دهید نگاهی دقیق‌تر به هرکدام از آنها بیندازیم.

هاست اشتراکی

با هاست اشتراکی، چندین وب سایت روی یک سرور فیزیکی اجرا می‌شوند و از منابع استفاده می‌کنند. بنابراین، هر گونه مشکلی که ممکن است سایر وب سایت‌ها تحت سرور یکسان با آن مواجه شوند، می‌تواند بر عملکرد سایت شما تأثیر بگذارد.

سرویس وب‌هاست اشتراکی به طور کلی مقرون به صرفه ترین گزینه است و به کمترین دانش فنی نیاز دارد.

بهترین ارائه دهندگان هاستینگ یک کنترل پنل مبتدی-پسند را ارائه می‌دهند تا به کاربران کمک کند وب سایت‌های خود را به راحتی مدیریت کنند، حتی در ابتدایی‌ترین برنامه ها.

این نوع هاست بهترین سرویس وب‌هاست برای سایت‌های کم تردد تا متوسط ​​مانند نمونه کارهای شخصی، وبلاگ ها و وب سایت‌های تجاری کوچک است.

هاست مجازی 

در هاست VPS، کاربران از همان سرور اما با بخش‌بندی‌های اختصاصی استفاده می‌کنند. بنابراین وب‌سایت شما با توجه به منابع تخصیص یافته می‌تواند عملکرد پایدار و مطمئن‌تری داشته باشد.

هاست ابری

هاست ابری بهترین سرویس میزبانی وب برای آپتایم مداوم است. با هاست ابری، منابع بیشتری به دست می آورید – ترکیبی از کاربرپسند بودن هاست اشتراکی با ظرفیت و قابلیت اطمینان هاست مجازی.

این سرویس وب‌هاست از فناوری ابری برای واگذاری بار اجرای یک وب سایت به شبکه مجازی متشکل از سرورهای ابری استفاده می‌کند. اگر یک سرور از کار بیفتد، سرور دیگری می‌تواند جای آن را بگیرد تا وب سایت را در حال اجرا نگه دارد.

اگر انتظار ترافیک وب سایت بالایی دارید، میزبانی ابری یک انتخاب عالی است. این گزینه همچنین برای مشاغل متوسط ​​تا بزرگ که به دنبال بهبود سرعت وب سایت و تجربه‌ی کاربری خود هستند، به خوبی کار می‌کند.

هاست اختصاصی

با هاست اختصاصی، کاربران می‌توانند کل سرور را کنترل کنند و تصمیم بگیرند که چه تعداد منابع را اختصاص دهند و چه نرم افزاری را نصب کنند.

دانش فنی پیشرفته برای اجرای وب سایت‌ها و پروژه‌های آنلاین با استفاده از هاست اختصاصی ضروری است. این مورد همچنین گرانتر از سایر انواع وب‌هاست است.

بنابراین، خدمات میزبانی اختصاصی عمدتاً برای پروژه‌های مقیاس بزرگ و شرکت‌های سطح سازمانی، مانند یک سرویس پخش آنلاین یا یک فروشگاه تجارت الکترونیک، مناسب هستند.

مدیریت هاست اختصاصی نیز به کار بیشتری نیاز دارد، بنابراین در صورت انتخاب این گزینه، بودجه‌ای را برای استخدام یک تیم حرفه‌ای در نظر بگیرید.

هاست وردپرس

سیستم مدیریت محتوای وردپرس (CMS) می‌تواند بر روی هر سرویس میزبانی وب اجرا شود. با این حال، میزبانی وردپرس به طور خاص برای افزایش عملکرد و امنیت وب سایت شما طراحی شده است.

اگر در مورد استفاده از این CMS مطمئن هستید، میزبانی وردپرس مدیریت شده، بهترین گزینه است. اکثر ارائه دهندگان از هرگونه به‌روز‌رسانی و تنظیمات فنی مرتبط با وردپرس مراقبت می‌کنند. همچنین توصیه می‌کنیم به دنبال یک هاست وردپرس باشید که بخش خدمات مشتریان آن حرفه‌ای عمل کند.

علاوه براین، این سرویس وب‌هاست اغلب با پلاگین‌ها و تم‌های از پیش نصب شده برای سرعت بخشیدن به روند ساخت وب سایت شما ارائه می‌شود.

هنگام انتخاب یک ارائه دهنده وب‌هاست چه مواردی را باید در نظر گرفت

در این بخش عناصر کلیدی در انتخاب وب‌هاست و چرایی اهمیت آنها توضیح داده خواهد شد.

مقایسه‌ی CMS و وب‌سایت ساز

وب‌هاست‌های موفق خدماتی را ارائه می‌دهند که به خوبی با پلتفرم‌های مختلف مانند سیستم‌های مدیریت محتوا (CMS) و سایت ساز ادغام می‌شوند. انتخاب پلتفرم مناسب در ایجاد یک وب سایت موفق بسیار مهم است.

یک CMS می‌تواند به شما در ساختن وب سایت از صفر کمک کند، اما با منحنی یادگیری نسبتاً شیب دارد. با استفاده از این گزینه، برای انجام کارهای فنی مانند بهینه سازی سرعت و امنیت به دانش فنی نیاز دارید.

محبوب‌ترین پلتفرم‌های CMS، وردپرس، جوملا و دروپال هستند. اگر در مورد استفاده از یک CMS خاص مطمئن هستید، یک سرویس وب‌هاست که برای این پلتفرم تهیه شده است، مانند هاستینگ مدیریت شده‌ی وردپرس یا وب‌هاست جوملا پیدا کنید. برخی از وب هاست‌ها نیز یک نصب کننده‌ی خودکار برای فعال کردن سریع CMS انتخابی شما ارائه می‌دهند.

گزینه‌ی دیگر استفاده از وب‌سایت سازاست که در آن کاربران نیاز نیست نگران مدیریت جنبه‌های فنی هاستینگ باشند. برخی از شرکت ها، یک سایت ساز داخلی برای ایجاد سایت ارائه می‌دهند که به نظر روشی کاربر-پسند‌تر است.

بسیاری از برنامه‌های ساخت وب‌سایت شامل قالب‌های آماده هستند که می‌توان با آن‌ها ظرف چند دقیقه یک سایت ایجاد کرد. این مورد به حدی کاربرپسند است که با کشیدن و رها کردن بخش ها کارتان پیش می‌رود.

قبل از انتخاب یک پلتفرم مناسب برای سایت خود، موارد زیر را در نظر بگیرید:

مهارت فنی

در زمینه نگهداری وب‌هاست، استفاده از CMS به دانش بیشتری نسبت به سایت‌ساز دارد.

بودجه

پلتفرم‌های خود-میزبان اغلب مقرون به صرفه‌تر از سازندگان وب سایت هستند.

طراحی

اکثر سایت‌ساز‌ها قالب‌های از پیش ساخته شده و ابزارهای کاربر پسند را ارائه می‌دهند. از طرف دیگر، در مورد CMS شما از ابتدا آزاد هستید که وب‌سایت را سفارشی کنید.

انعطاف‌پذیری

یک وب سایت ساز محدودیت‌های بیشتری نسبت به CMS دارد، زیرا جنبه‌هایی مانند هاستینگ و امنیت خارج از کنترل شما هستند.

پس از تعیین پلتفرم مناسب برای نیازهای خود، سرویس میزبانی را انتخاب کنید که از آن پشتیبانی می‌کند.

ذخیره سازی و پهنای باند

هنگامی که به دنبال وب‌هاست هستید، فضای ذخیره سازی و پهنای باند آن را در نظر بگیرید.

فضای ذخیره‌سازی به فضایی در سرور اشاره دارد که فایل‌ها و داده‌های سایت مانند تصاویر و ویدیوها در آن ذخیره می‌شوند. مقدار فضای ذخیره سازی مورد نیاز شما بستگی به نوع وب سایت و محتوای شما دارد.

از طرف دیگر، محدودیت انتقال داده وب سایت در یک دوره معین، معمولاً ماهانه را پهنای باند می‌گویند. دو دسته از پهنای باند عبارتند از:

اندازه‌گیری شده

یک محدودیت ماهانه برای میزان ترافیک وب‌سایت تعیین می‌کند. در صورتی که ترافیک از آن آستانه فراتر رود، ممکن است بازدیدکنندگان نتوانند به وب سایت شما دسترسی پیدا کنند.

اندازه‌گیری نشده

سرویس هاست میزان انتقال داده ماهانه را محدود نمی‌کند و فقط ظرفیت سرور را تعیین می‌کند.

توصیه می‌شود هاستی را انتخاب کنید که 50٪ بیشتر از مقداری که وب سایت شما در حال حاضر برای عملکرد مطلوب نیاز دارد، ارائه می‌دهد. میانگین این فاکتورها از وب سایت را برای تخمین مقدار لازم منابع بررسی کنید:

بازدیدکنندگان ماهانه

این عدد نشان می‌دهد که سایت شما در هر ماه چقدر ترافیک دریافت می‌کند.

بازدید از صفحه

 این معیار میانگین تعداد بازدیدهایی که یک صفحه در ماه دریافت می‌کند را نشان می‌دهد.

اندازه صفحات وب

 اگرچه اندازه صفحات وب شما بسته به محتوا متفاوت است، اما میانگین را برای تقریب منابع لازم پیدا کنید.

برای محاسبه‌ی این مقادیر ابزارهای خوبی وجود دارد مثلGoogle Analytics , Rankwatch   و Pingdom.

در مرحله بعد، میانگین تعداد بازدیدکنندگان ماهانه، بازدید از صفحه و اندازه صفحه وب را ضرب کنید.

فرض کنید اندازه متوسط ​​صفحه‌ی وب شما 2 مگابایت است، با میانگین ترافیک ماهانه 3000 بازدیدکننده که حدود دو صفحه باز می‌کنند. نتیجه:

12000=2*2*3000 

12000 مگابایت یا 12 گیگابایت در ماه نتیجه‌ی این محاسبه است.

برای اینکه به وب سایت خود فضایی برای مقیاس‌دهی بدهید، مقدار را در 150% ضرب کنید، آن را به 18 گیگابایت در ماه تبدیل کنید.

مهم! توجه داشته باشید که پهنای باند نامحدود ارائه شده توسط هر وب‌هاستی هنوز دارای محدودیت است. با این حال، به طور کلی بالاتر از هر وب سایت معمولی است و باعث می‌شود برای اکثر کاربران نامحدود به نظر برسد. اگر نگران این هستید که این کافی نیست، با وب‌هاست خود تماس بگیرید.

وب سایت هایی با اهداف خاص، باید نیازهای ذخیره سازی و پهنای باند خود را جدا از یک سایت متوسط ​​در نظر بگیرند. برای مثال، یک وب‌سایت عکاسی یا استریم پرمحتوا باید قبل از انتخاب وب‌هاست، سرعت و فضای ذخیره‌سازی را در اولویت قرار دهد.

سرعت و بهینه سازی

انتخاب یک وب‌هاست که ویژگی‌های سرعت و بهینه سازی عالی را ارائه می‌دهد به بهبود عملکرد سایت شما کمک می‌کند.

ابتدا یک سرویس هاستینگ با یک وب سرور سریع دریافت کنید. مثلا سروری که یک موتور کش پیشرفته دارد به جای ایجاد هر بار درخواست جدید، با فشرده سازی فایل های کش سرعت وب سایت‌ها را افزایش می‌دهد.

مکان‌های سرور نیز بر سرعت سایت شما تأثیر می‌گذارد. نزدیک بودن به سرور میزبان شما می‌تواند زمان بارگذاری را کاهش دهد، اما بهتر است میزبانی را پیدا کنید که در لوکیشن‌های مختلف سرویس ارائه می‌دهد.

گزینه دیگر این است که به دنبال یک سرویس هاستینگ باشید که به خوبی با شبکه تحویل محتوا (CDN) ادغام شود. CDN شبکه ای از مراکز داده است که در سرتاسر جهان توزیع شده است وتحویل محتوا را برای کاربران بدون توجه به موقعیت مکانی آنها سرعت می‌بخشد.

امنیت

ایمن‌سازی وب سایت شما برای محافظت از اطلاعات حساس در برابر حملات مخرب ضروری است. عواملی که باید در مورد امنیت در نظر بگیرید:

مدیریت دسترسی

یک سرویس‌دهنده‌ي خوب باید یک سیستم قوی و امن برای محدود کردن امتیازات مدیریت و کاربر ارائه دهد. علاوه بر این، عملیات Back-end باید به آدرس‌های IP مجاز محدود شود.

گواهینامه‌های SSL

لایه‌ی سوکت امن (SSL) یک پروتکل امنیتی است که ارتباط بین وب سرور و مرورگر را رمزگذاری می‌کند. از دسترسی اشخاص ثالث یا اصلاح اطلاعات منتقل شده جلوگیری می‌کند. به دنبال میزبان وب باشید که گواهینامه SSL رایگان برای محافظت از سایت شما ارائه می‌دهد.

فایروال‌ها

یک وب‌هاست باید چندین لایه فایروال را برای نظارت بر ترافیک، شناسایی بدافزارها و محافظت از داده‌های حساس در برابر حملات DDoS ارائه دهد.

یک ارائه دهنده‌ی هاست خوب، شبکه‌ي خود را برای فعالیت‌های مشکوک نظارت می‌کند و به طور دوره ای نرم افزار و سخت افزار سرور خود را برای امنیت بهینه سرور به روز می‌کند.

پشتیبان‌گیری و بروزرسانی خودکار

شرکت هاستینگ باید به طور منظم نسخه‌ی پشتیبان در سطح سایت انجام دهد و به طور خودکار نرم‌افزار را به آخرین نسخه به‌روز کند. این برای جلوگیری از، از دست رفتن داده‌ها و سایر آسیب‌پذیری‌های نرم افزار قدیمی است.

سهولت در نصب و کاربری

هنگام تحقیق در مورد خدمات وب‌هاستینگ، یکی دیگر از عوامل اساسی که باید در نظر بگیرید، سهولت استفاده از آنها است. این مهم است، زیرا رابط کاربری برخی از کنترل پنل‌های هاستینگ نسبت به سایرین کاربر پسندتر هستند.

بررسی کنید که آیا وب‌هاست برای کاربران، آموزش‌ها یا مدخل‌های واژه نامه ارائه می‌دهد. ببینید آیا آنها می‌توانند اصطلاحات پیچیده را به زبان ساده توضیح دهند و روش های ساده‌ای برای حل مسائل ارائه دهند.

نتیجه گیری

یافتن بهترین وب‌هاست برای وب‌سایت شما می‌تواند چالش برانگیز باشد زیرا گزینه های زیادی در دسترس است.

در این مقاله مراحل انتخاب میزبان وب را توضیح دادیم. از درک نیاز وب‌سایت شما تا یافتن نوع وب‌هاست مناسب، همه مراحل نیاز به تحقیق عمیق دارند.

برای سهولت روند انتخاب، ما برخی از عناصر مهم را به اشتراک گذاشته‌ایم که باید هنگام انتخاب وب‌هاست در نظر بگیرید:

پلتفرم

اطمینان حاصل کنید که ارائه دهنده‌ی هاست از پلتفرمی که می‌خواهید وب سایت خود را با آن بسازید پشتیبانی می‌کند. به خاطر داشته باشید که در صورت استفاده از سایت‌ساز، نیازی به یافتن یک وب‌هاست جداگانه نیست.

فضای ذخیره سازی و پهنای باند

ضروری است که ارائه دهنده‌، منابع سرور کافی برای ذخیره تمام فایل‌های وب سایت خود را در اختیار شما قرار دهد. همچنین، پهنای باند نامحدود به شما کمک می‌کند تا تضمین کنید که وب سایت شما می‌تواند ترافیک بالایی را مدیریت کند.

سرعت و بهینه‌سازی

عملکرد ضعیف سرورها بر زمان بارگذاری سایت شما تأثیر می‌گذارد و بر سئو و تجربه‌ی کاربری آن تأثیر منفی دارد. بنابراین، خدمات هاستینگ با منابع بهینه، پیدا کنید.

امنیت

بررسی کنید که ارائه‌دهنده‌ی حفاظت DDoS، روش‌های رمزگذاری و شناسایی بدافزار را ارائه می‌دهد. خدمات پشتیبان‌گیری خودکار و به روزرسانی نیز ضروری است.

سهولت در نصب و کاربری

یک رابط کاربر پسند و آسان برای ناوبری، مدیریت فایل‌ها، دامنه‌ها و نرم‌افزار شما را بسیار آسان‌تر می‌کند.

 

امیدواریم اکنون با فرآیند انتخاب سرویس وب‌هاست بیشتر آشنا شده باشید و بتوانید تصمیمی آگاهانه برای رشد کسب و کار خود به صورت آنلاین بگیرید.